Savu vainu tiesā atzinis transseksuālists, kurš bija dzīvojis kā sieviete un seksuāli izmantojis savus audžubērnus - nepilngadīgus zēnus. 37 gadus vecajam Kevinam Dž. Saimonam no Tobihannas, ASV, kurš dzīvoja ar Annas Hārtas vārdu, draud pieci līdz 115 gadi ieslodzījumā un līdz pat 180 000 dolāru liels naudassods.
Zilajā cietumnieka uniformā tērptais Saimons uz tiesneša Ronalda Vaikana jautājumiem atbildēja izteikti sievišķīgā balsī.

Lietas iepriekšējā izskatīšanā novembrī deviņi pusaudži sniedza detalizētas liecības par to, kā viņi, dzīvojot Saimona mājā, tikuši seksuāli izmantoti.

Pēc 14 līdz 17 gadus veco zēnu teiktā, viņi domājuši, ka Saimons ir sieviete.

Astoņi no zēniem liecināja, ka stājušies intīmās attiecībās ar Saimonu, bet vairākiem no viņiem transseksuālā "audžumāte" bija rādījusi pornogrāfiskas videofilmas un fotogrāfijas.

Transseksuālista noziegumu izmeklēšana sākās augustā pēc tam, kad viens no zēniem, pārguļot ar Saimonu, atklāja, ka viņš patiesībā ir vīrietis. Pēc prokurora Marka Pazuhaniča teiktā, Saimons pārcietis vairākas operācijas, lai mainītu dzimumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!