Foto: Reuters/Scanpix
Kāds austrālietis loterijā ieguvis 16 mājiņu kūrortu uz Klusā okeāna salas pēc tam, kad līdzšinējie īpašnieki Dags un Salija Beici pēc 20 gadu saimniekošanas eksotiskajā Kosrajas salā nolēmuši šim rūpalam pielikt punktu, vēsta CNN.

Austrālietis tiek identificēts vienkārši kā Džošua no Jaundienvidvelsas apgabala. Viņš kūrortu, kurš esot peļņu nesošs, nodrošināts ar darbiniekiem un bez parādiem, ieguvis, nopērkot loterijas biļeti par 49 ASV dolāriem.

Beici pirms divām desmitgadēm uzsāka biznesu Mikronēzijas Kosrajas salā kā jauna ģimene, lai izbēgtu no tradicionālās astoņu stundu darbadienas un rutīnas. Tagad, kad viņiem jau ir vairāki pieauguši bērni, ģimene nolēmusi pārcelties uz Austrāliju.

"Mūsu dzīvē ir atvērta jauna lapaspuse, un esam gatavi vadības grožus nodot kādam citam. Mums bija mūsu laiks saulītē, un esam izbaudījuši karjeru, par kādu lielākā daļa nevar pat sapņot, bet mūsu patreizējais mērķis ir kļūt par profesionāliem vecvecākiem," stāsta Dags.

Pāris nolēma sev piederošo kūrortu nevis izsolīt, bet nodot izlozei, lai to varētu iegūt jebkurš, kurš vēlētos dzīvot uz salas, nevis kāds ar lielāko naudas žūksni. Dagam jaunajam saimniekam ir tikai viens sakāmais, kuru viņš atklāja CNN: "Tava dzīve tagad ļoti īpašā veidā mainīsies."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!