Foto: AP/Scanpix
Svētdienas pēcpusdienā Rietumvirdžīnijas štatā ceļu satiksmes negadījumā bojā gājis labdaris, interneta zvaigzne un vietējā mēroga varonis Lenijs Robinsons, kuru daudzi pazina kā Betmenu, raksta "USA Today".

51 gadu vecais Robinsons plašāku slavu iemantoja, kad pirms trim gadiem policija apturēja viņa "Lamborghini" automašīnu, kurai numurzīmes vietā bija Betmena simbolika. Pats šoferis no auto toreiz izkāpa Betmena formā un paskaidroja, ka dodas uz slimnīcu apciemot bērnus un parastais numurs uz supervaroņa automašīnas nav atbilstošs tēlam.

Policisti ar Betmenu nobildējās, bet vēlāk videoierakstu ar viņa apturēšanu publicēja internetā, kas labdari padarīja par lokālu zvaigzni.

Svētdien Robinsons devies mājās no kādas automašīnu izstādes, kad ap plkst. 22.30 viņa īpaši pārbūvētajam auto radušās problēmas ar dzinēju. Viņš apstājies ceļa malā, taču mašīna daļēji palikusi uz šosejas braucamās daļas.


Betmena auto aizķēris garām braucošais "Toyota Camry", nāvējoši uzgrūžot "Lamborghini" virsū tā īpašniekam. Robinsons miris notikuma brīdī. Negadījums tik izmeklēts, bet pret "Toyota Camry" šoferi pagaidām nav izvirzītas apsūdzības, ziņojot policija.

Supervaroņa lomas tēlotājs ikdienā vadīja ienesīgu tīrīšanas uzņēmumu. Par iegūtajiem līdzekļiem viņš iegādājies "Lamborghini", pasūtījis īpaši sev veidotu Betmena kostīmu un braukājis pa tuvāko štatu bērnu slimnīcām, kur tikās ar bērniem un dāvināja tiem grāmatas un rotaļlietas.'


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!