Kāda bankas aplaupītāja centieni ASV Arkanzasas štata Painblafas pilsētā beidzās neveiksmīgi, kad bankas kasieri viņu vienkārši izsmēja, trešdien paziņoja policija.
23 gadus vecais Džuliess Kīrnijs mēģinājis aplaupīt banku pilsētā, taču viens kasieris sācis smieties un paziņojis viņam, ka bankā naudas nav, un arī cits kasieris sāka viņu izsmiet. Abi kasieri arī pauda šaubas, vai viņam patiešām ir ierocis kabatā, kā viņš apgalvo.

Kīrnijs bija iegājis bankā un licis kasierim piepildīt somu ar naudu. Otra viņa roka atradās kabatā, lai izskatītos, ka viņam ir ierocis, informēja policija.

Kasieris apsmējis laupīšanas mēģinājumu, norādot, ka bankā nav naudas. Kīrnijs pēc tam devies pie nākamā kasiera dažu metru attālumā un vēlreiz izmēģināja savu taktiku bankas aplaupīšanai.

Taču kasieris viņam iedevis depozītu pieteikumus, paziņojot, ja viņš vēlas nolaupīt naudu no bankas, viņam vispirms tā jānogulda.

Kasieri stāstīja policijai, ka laupītājs dusmās nometis savu somu un devies prom. Pēc dažām minūtēm viņu četru kvartālu attālumā apcietināja policija, un notiesāšanas gadījumā viņam draud 10 gadu cietumsods.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!