Ietekmīgais uzņēmējs Boriss Berezovskis paziņojis, ka arī nākotnē nolēmis turpināt savu darbību mediju biznesa jomā. Piektdien intervijā aģentūrai "Interfax" Berezovskis uzsvēra, ka "darīs visu iespējamo, lai saglabātu no valdības brīvus masu informācijas līdzekļus".
Viņš arī norādīja, ka, piemēram, plāno veltīt uzmanību "darba kvalitātes uzlabošanai masu informācijas līdzekļos", ar kuriem viņš saistīts.

Pēc Berezovska teiktā, viņš iepazinies ar Krievijas prezidenta Vladimira Putina nesen franču laikrakstam "Le Figaro" sniegto interviju, kurā valsts vadītājs, runājot par oligarhiem, kas cenšas saglabāt savu monopolu uz masu informācijas līdzekļiem, norādīja, ka, pēc viņa domām, oligarhi un valsts nav nesamierināmi ienaidnieki. Taču Putins arī uzsvēra, ka valsts rīcībā ir vāle, ar kuru tā sitot tikai vienu reizi, bet pa galvu.

Berezovskis to komentēja šādi: "Napoleons teicis, ka no viena laikraksta viņš baidās vairāk nekā no 100 tūkstošiem durkļu. Putins nav Napoleons, bet televizors nav laikraksts. Salīdzinājumā ar laikrakstu televizoram ir trūkums, ka to ar vāli var sasist, bet laikrakstu - nevar."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!