ASV prezidenta Džordža Buša brāļameitai Noelai, kas šonedēļ tika arestēta par krāpšanos ar receptēm, lai iegūtu spēcīgu nomierinošu medikamentu, notiesāšanas gadījumā draud piecu gadu cietumsods.
Floridas štata gubernatora Džeba Buša meita Noela Buša tika arestēta pirmdien Floridas štata galvenajā pilsētā Talahasi, kad viņa, izliekoties par ārsti, mēģināja iegādāties nomierinošu medikamentu "Xanax". Pēc vairākām stundām viņa tika atbrīvota.

24 gadus vecajai krāpniecei piektdien būs jāstājas tiesas priekšā par mēģinājumu ar viltu iegādāties zāles, kuras pārdod tikai pret receptēm.

Prezidenta jaunākais brālis Džebs Bušs publicējis paziņojumu, kurā teikts, ka viņš un viņa sieva Kolamba ir "ļoti apbēdināti" par notikušo.

"Šī ir ļoti nopietna problēma. Par nelaimi, [narkotisko] vielu lietošana ir daudzu mūsu valsts ģimeņu problēma. Mēs lūdzam sabiedrību un masu informāciju līdzekļus cienīt mūsu ģimenes privāto dzīvi šajā grūtajā laikā, lai mēs varētu palīdzēt mūsu meitai. Mēs nesniegsim sīkāku informāciju par šo problēmu. Paldies par jūsu izpratni," teikts paziņojumā.

Noela ir gubernatora vidējais bērns, viņai ir vēl divi brāļi.

Prezidents Buša divas meitas tika arestētas 2001.gadā par alkoholisko dzērienu lietošanu neatļautā vecumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!