Kāda jauna tūrisma aģentūra cenšas atdzīvināt situāciju Čehijas tūrisma industrijā, piedāvājot ceļojumus uz Prāgu mīkstajiem lācīšiem un citām rotaļlietām.

Kā sola aģentūra "Toy Traveling", tā uzņems savu rotaļu klientu fotogrāfijas pie Prāgas lielākajiem tūrisma objektiem un tad nosūtīs attēlus to saimniekiem, kas varēs ar tiem palielīties draugiem vai sociālajos tīklos. Šāda pakalpojuma cena ir 90 eiro (63 lati). Par papildus 60 eiro (42 latiem) rotaļlietas var saņemt masāžu un aromaterpiju.

"Visas pakalpojumu paketes ietver ikdienas komunikāciju ar īpašniekiem pa e-pastu, lai viņi varētu justies droši un zinātu, kādus skatus pa dienu apskatījušas viņu rotaļlietas," vēsta kompānijas paziņojums.

Kompānijas īpašnieki atklājuši, ka vēlas šogad sākt piedāvāt rotaļlietu ceļošanu arī pa citām Eiropas pilsētām, tādām kā Budapešta, Berlīne, Bratislava un Minhene.

Tiesa, analītiķis Jaromirs Beraneks no konsultāciju aģentūras "Mag Consulting", kas specializējas tūrisma industrijā, nav tik optimistisks kā rotaļlietu tūrisma aģentūras īpašnieki. "Tas izskatās pēc kādas dīvainības, un es neesmu pārliecināts, ka tam būs kāda plašāka ekonomiska iedarbība," norādīja Beraneks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!