Foto: EPA/Scanpix/LETA
Igaunijā aizvadītajā diennaktī inficēšanās ar jauno koronavīrusu atklāta vēl 10 cilvēkiem un ar tā izraisīto slimību Covid-19 miris viens cilvēks, pirmdien paziņojis Veselības departaments.

Savukārt Lietuvā aizvadītajā diennaktī inficēšanās ar jauno koronavīrusu apstiprināta sešiem cilvēkiem, kā arī reģistrēti trīs nāves gadījumi ar tā izraisīto slimību Covid-19, pirmdien paziņojusi Veselības ministrija.

Līdz ar to apstiprināto inficēšanās gadījumu skaits Igaunijā sasniedzis 1784, bet nāves gadījumu skaits - 64. Savukārt Lietuvā līdz šim inficēšanās ar jauno koronavīrusu konstatēta kopumā 1547 cilvēkiem, bet nāves gadījumu ar Covid-19 skaits pieaudzis līdz 59. 997 cilvēki Lietuvā izveseļojušies.

Igaunijā pagājušajā diennaktī Kuresāres slimnīcā mirusi 79 gadus veca sieviete.

938 cilvēkiem Igaunijā slimības vēsture slēgta, un tas nozīmē, ka viņi ir izveseļojušies. Vēl 505 cilvēkiem pozitīvs jaunā koronavīrusa tests bijis pirms vairāk nekā 28 dienām, viņi neatrodas slimnīcā un gaida apstiprinājumu par izveseļošanos.

Pavisam Igaunijā veiktas vairāk nekā 70 000 analīzes nolūkā noskaidrot inficēšanos ar jauno koronavīrusu. Svētdien veikta 671 analīze.

43 Igaunijas pacienti ārstējas slimnīcās, un četriem no viņiem nepieciešama plaušu mākslīgā ventilēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!