Ceturtdienas, 28. februāra, vakarā LNT populārajā iepazīšanās šovā Precamies!?! trīs braši puiši cīnījās par Tuvo austrumu un Āzijas kultūras studentes Zanes simpātijām, bet skatītāju vidū vislielāko rezonansi guva plaša profila speciālists Gundars (attēlā).

Jau šova pirmajās minūtēs Gundars, kura viens no hobijiem ir motokross, ar draugu aizkulisēs pauda pārsteigumu par raidījuma galvenās varones vēlmi veidot attiecības, jo viņa ir vēl pārāk jauna, kā arī atzina, ka Zanei, kura apguvusi ģitārspēli un pie Mārtiņa Rītiņa mācās ēst gatavošanu, ir daudz interesantāka dzīve nekā viņiem.

Arī raidījuma turpinājumā Gundars turpināja pārsteigt ar dažādiem izteikumiem - viņš atzina, ka daudzas meitenes viņu atraida izskata dēļ, un paziņoja, ka attiecības ar kādu angļu dejotāju viņam nav izdevušās, jo meitene neesot panesusi latviešu ēdienu, bet puisis sabijies, ka viņai var piemesties "šķidrais", kas varētu beigties ar tiesu darbiem.

Meitenes seja, klausoties Gundaru, kļuva arvien atturīgāka, bet viena no raidījuma vadītājām Lote Gediņa pat pieļāva, ka puisis pirms nākšanas uz šovu bijis kaut ko "saēdies". Savukārt astroloģe Māra viņu salīdzināja ar misteru Bīnu.

Jau raidījuma laikā sociālajos tīklos Gundara izteikumi bija sacēluši īstu vētru - daudzi šova skatītāji sirsnīgi uzjautrinājās par puiša uzvedību un runas manieri, pieļaujot, ka, braukājot pa mežiem, puisim patiesi izkritusi kāda skrūvīte vai arī viņš spēcīgi sasitis galvu.

Pārraides laikā Gundaram un viņa draugam sociālajos tīklos tika veltīti tādi apzīmējumi kā "reāls pipars" un "kaut kādi divi auni" , bet pats raidījums tika raksturots gan kā "pilnīgs vājprāts", "mindfucks", "tāda bomba", "izcili rēcīgs", "kaut kas nereāls" un citiem krāšņiem izteikumiem.

Tiesa, ne viens vien šova skatītājs atzina, ka šis raidījums noteikti bijis labākais un smieklīgākais no visiem līdz šim redzētājiem, kā arī prognozēja, ka abi puiši drīz vien kļūs slaveni.

Video: ceturtdienas, 28. februāra, raidījums Precamies!?!, kurā spilgtākie momenti ar Gundara dalību ir no 12:20 minūtes līdz 18:15 minūtei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!