Pasaulē nākuši pirmie mazuļi, kas par savu radīšanu, kaut netieši, var pateikties mobilo tālruņu īsziņām, ziņo www.wap.com.
Īsziņas ir kļuvušas par parocīgu iepazīšanās veidu. Daudzi cilvēki, lai iepazītos, "uz dullo" izsūta ziņu: "Kas tu esi?". Ja ziņas saņēmējs tobrīd arī vēlas ar kādu parunāties, viņam ir visas iespējas atbildēt anonīmajam sūtītājam un varbūt pat sarunāt randiņu.

Norvēģijas laikraksts VG vēstī, ka 1999.gada februārī Pērs Espens nolēmis aizsūtīt ziņu: "Kas tu esi? No kurienes tu esi?" uz tālruņa numuru, kas līdzinājās viņa paša mobilā telefona numuram. Ziņu saņēma Edīte Rivenesa un atbildēja. Drīz vien abi sāka sazināties ar e-pasta palīdzību, bet pēc kāda laika - satikās.

Tikšanās pagāja tik veiksmīgi, ka viņi viens otrā iemīlējās un pēc vairākiem mēnešiem apprecējās. Pirms desmit mēnešiem Norvēģijā piedzima pirmais SMS bērns. Jūs jau nojaušat - mazās Marenas vecāki ir Espens un Rivenesa.

Mobilā telefona īsziņas Ziemeļeiropā ir ļoti iecienītas, tādēļ nākotnē, visticamāk, piedzims vēl daudzi bērni, kas par savu vecāku iepazīšanos varēs pateikties gadījuma rakstura īsziņai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!