::recepte::
Sīpolus notīra, sakapā un izsautē etiķi mīkstus.
Pievieno nemizotus, puscentimetru garos gabaliņos sagrieztus rabarberus un pārējās sastāvdaļas.
Uzvāra un ļauj sešas minūtes kārtīgi vārīties.
Pilda tīrās, izkarsētās burkās ar skrūvējamiem vākiem, uzglabā vēsumā.
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 gab.sīpoli500 grabarberi50 grozīnes75 gbrūnais cukurs1 TKsvaigi rīvēts ingvers1 gab.lauru lapa1 TKmelnie pipari graudi250 mlvīna etiķis
Sagatavošana
1
Sīpolus notīra, sakapā un izsautē etiķi mīkstus.
2
Pievieno nemizotus, puscentimetru garos gabaliņos sagrieztus rabarberus un pārējās sastāvdaļas.
3
Uzvāra un ļauj sešas minūtes kārtīgi vārīties.
4
Pilda tīrās, izkarsētās burkās ar skrūvējamiem vākiem, uzglabā vēsumā.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit