Foto: Privātais arhīvs
Pikantai piedevai gaļas ēdieniem vai sieram - rabarberu čatnijs.

::recepte::

Sīpolus notīra, sakapā un izsautē etiķi mīkstus.

Pievieno nemizotus, puscentimetru garos gabaliņos sagrieztus rabarberus un pārējās sastāvdaļas.

Uzvāra un ļauj sešas minūtes kārtīgi vārīties.

Pilda tīrās, izkarsētās burkās ar skrūvējamiem vākiem, uzglabā vēsumā.

8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 gab.sīpoli500 grabarberi50 grozīnes75 gbrūnais cukurs1 TKsvaigi rīvēts ingvers1 gab.lauru lapa1 TKmelnie pipari graudi250 mlvīna etiķis

Sagatavošana

1

Sīpolus notīra, sakapā un izsautē etiķi mīkstus.

2

Pievieno nemizotus, puscentimetru garos gabaliņos sagrieztus rabarberus un pārējās sastāvdaļas.

3

Uzvāra un ļauj sešas minūtes kārtīgi vārīties.

4

Pilda tīrās, izkarsētās burkās ar skrūvējamiem vākiem, uzglabā vēsumā.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!