Vairāk nekā puse kantoru darbinieku izmanto flirtu, lai nogludinātu pieļautās kļūdas un pamanītos agrāk aiziet no darba, par pētījuma rezultātiem vēsta "Megastar".
Pētījumā konstatēts, ka ar flirtu iespējams panākt visu vēlmju piepildīšanos un tas var padarīt dzīvi vieglāku. Sievietes vairāk izvēlas plikšķināt actiņas priekšniekam, turpretim vīrieši labprātāk darba jautājumu risināšanā pievēršas jaunākiem kolēģiem.

Fish4jobs.co.uk veiktajā aptaujā norādīts uz vairāk nekā puses kantoru darbinieku pārliecību, ka Džeimsa Bonda flirts ar viņa bosa sekretāri Miss Monijpeniju ir visveiksmīgākais flirta paraugs darbā - izmantot attiecības, lai iegūtu informāciju.

Par otro labāko flirtētāju aptaujas dalībnieki atzina Dženiferas Enistones tēloto Reičelu no TV seriāla "Friends", bet trešā vieta tika Allijai Makbīlai. Savukārt Bridžetas Džonsas katastrofālās attiecības ar bosu Danielu Klīveru ļāva viņai iegūt tikai 10 procentus balsu par veiksmīgu flirtēšanu darbā.

Aptuveni trešā daļa aptaujas dalībnieku uzskata, ka flirtēšana darbā mazina personas autoritāti, bet 17 procentiem šķita, ka tas būtu jāaizliedz, vēsta "Sky News". Taču, ja 25 procentiem flirts šķiet nepieņemams, tad cita ceturtdaļa to uzskata par ceļu uz laimīgu laulību.

Par vispopulārākajiem iemesliem flirtam darbā atzīti:

*Lai kāds darbu izdarītu tavā vietā
*Lai ātrāk aizietu no darba
*Izspruktu sveikā par iekavētu darba nodošanas termiņu
*Nogludinātu pieļauto kļūdu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!