Par sliktākajiem tūristiem pasaulē atzīti francūži, liecina kompānijas TNS veiktās aptaujas rezultāti, piektdien vēsta AFP.

40 000 viesnīcu darbiniekiem tika lūgts novērtēt 27 valstu tūristus pēc deviņiem kritērijiem, tostarp, kārtības ievērošanas, dzeramnaudas apjoma, uzvedības un ģērbšanās stila.

Tūristi no Francijas, kuri ieņēma pēdējo vietu sarakstā, tika raksturoti kā familiāri, nekārtīgi, skopi un ar sliktām valodu zināšanām.

Līdera pozīciju reitingā ieņēma japāņu tūristi. Pēc viesnīcu darbinieku vārdiem, no klusiem, kārtīgiem un kautrīgiem japāņiem tiek saņemts vismazāk sūdzību.

Tieši pēc pēdējā rādītāja japāņiem piekāpās kanādieši, kuri ir gatavi sākt sūdzēties, tiklīdz viņus kas nepamierina apkalpošanā.

 Pretēji pastāvošiem aizspriedumiem par britiem kā skandālistiem un dzērājiem, šīs valsts tūristi arī tika raksturoti kā klusi un pieklājīgi.

Ceļojošus amerikāņus novērtēja par viņu entuziasmu svešvalodu apgūšanā un dāsnu dzeramnaudu, lai gan vienlaicīgi atzina par trokšņainiem, nekārtīgiem un ar bezgaumīgu ģērbšanās stilu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!