Losandželosas plastiskās ķirurģijas speciālisti veikuši aptauju, lai noskaidrotu, kādām slavenībām vēlas līdzināties viņu klienti. Izrādās, ka sievietes vēlas sev Nikolas Kidmenas degunu, Vinonas Raideres acis, Kimas Beisindžeres lūpas, Sandras Bullokas zodu, Dženiferas Lopezas vaigus un Selmas Hajekas augumu.
Savukārt vīrieši vēlētos, lai viņiem būtu Breda Pita lūpas, Toma Krūza acis, Džonija Depa vaigu kauli, Kienu Rīvza zods, Harisona Forda žokļi un Ričarda Gīra mati.

Aptauju veikuši mediķi Ričards Flemings un Tobijs Maiers, kas vada Beverlihilzas Estētiskās un rekonstruktīvās ķirurģijas institūtu.

"Kad cilvēki ierodas uz konsultācijām, parasti viņiem ir prātā ir mērķis, ko viņi vēlētos sasniegt," saka Flemings. "Dažreiz viņi paņem līdzi attēlu, dažreiz precīzi pasaka, ko vēlas, piemēram, Dženiferas Lopezas vaigus."

Taču Flemings brīdina, ka plastiskā ķirurģija nav visspēcīga. Viņš saka: "Nevar ņemt kādu līdzīgu Rozijai O'Donelai un padarīt viņu līdzīgu Katrīnai Zetai Džonsai. Tas vienkārši nebūs iespējams."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!