Masačūsetsas štata varas iestādes identificējušas piecus arābu vīriešus, kuri tiek turēti aizdomās par otrdienas uzbrukumu Pasaules Tirdzniecības centram Ņujorkā, kurā tas tika pilnībā sagrauts pēc divu nolaupītu pasažieru lidmašīnu ietriekšanās abos debesskrāpjos.
Laikraksts "Boston Herald" vēsta, ka varas iestādes Logana starptautiskajā lidostā Bostonā atradušas iznomātu automašīnu, kurā atrastas aviopilota mācību grāmatas arābu valodā.

Divi no šiem vīriešiem ir brāļi no Apvienotajiem Arābu Emirātiem, vārdā neminēts avots informējis laikrakstu. Viens no viņiem bija kvalificēts pilots.

"Boston Herald" raksta, ka šie vīrieši tiek turēti aizdomās par "United Airlines" lainera nolaupīšanu. Šī bija viena no lidmašīnām, kas ietriecās Pasaules Tirdzniecības centra debesskrāpī.

Vismaz divi citi aizdomās turētie otrdien izlidojuši uz Logana lidostu no Portlendas, kur viņi savukārt ieradušies no Kanādas, uzskata varas iestādes. Saņemta arī informācija par civiliedzīvotāju, kurš izraisījis kautiņu ar vairākiem arābu vīriešiem, kad tie kāpuši lidmašīnā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!