Foto: DELFI.lt

Svētdien Lietuvas pilsētā Klaipēdā iereibusi autovadītāja ar "Honda CRV" automašīnu izlauzusi ceļa norobežojošo barjeru un nobraukusi no astoņus metrus augstas nogāzes, vēsta portāls "Delfi.lt".

Notikuma vietā ieradušies glābēji un mediķi palīdzēja autovadītājai izkļūt no avarējušā spēkrata. 1969. gadā dzimušās Natālijas M. asinīs tika konstatētas 1,83 promiles alkohola.

Notikuma vietā atradies ari liecinieks, kurš pastāstījis, ka sieviete braukusi vismaz ar 100 –120 kilometru stundā lielu ātrumu. Izrādās, ka liecinieks Sergejs automašīnā braucis aiz cietušās - savas bijušās sievas. Policijai radušās aizdomas, ka arī bijušais vīrs nav skaidrā prātā, ko arī apstiprināja pārbaude – vīrietim asinīs konstatētas 1,53 promiles alkohola.

Pati sieviete gan likumsargiem norādījusi, ka alkoholu ar bijušo vīru nav lietojusi un ka stāsti par ātruma pārsniegšanu ir meli.

Pārim, kurš izšķīries pirms septiņiem mēnešiem, tagad draud naudas sods un vadītajā tiesību atņemšana uz dažiem gadiem, norāda “Delfi.lt”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!