Nedēļas nogalē ar plašām svinībām un prominenču piedalīšanos tika iesvētīts un palaists pirmajā braucienā Itālijas lielākais kruīza kuģis "Costa Concordia".
Jaunais kuģis pieder "Costa Crociere" rēderejai un peld zem Itālijas karoga, kaut arī pieder britu kompānijai "Carnival Corporation".

Kruīza kuģī atrodas pavisam 1 500 kabīnes, kas atrodas 13 klājos. Kopējais moto kuģa izkārtojumam ir Eiropa, tāpēc uz tā varēs atrast gan "vāciešu klāju", gan "spāņu klāju". Izklaides norisināsies "Lisabonas diskotēkā", piano bārā "Budapešta" vai kazino "Barselona".

Uz "Costa Concordia" atradīsiet arī veselības centru un trīs peldbaseinus, kā arī "Samsara Spa", kur pasažieri varēs baudīt turku pirti. Saviem viesiem kuģis piedāvās arī atpūtu tējas namiņā vai fitnesa studijā.

Ieturēt maltīti varēs piecos restorānos, iemalkot ko atspirdzinošu - 13 bāros, starp kuriem būs atvērti arī cigāru, konjaka, kafijas un šokolādes bāri. Kopējā platība, kas domāta bāriem, aptver 21 000 kvadrātmetrus.

Sākot ar 24.jūliju kuģis startēs savā otrajā braucienā no Itālijas uz Barselonu, Maljorku, Tunisiju, Maltu, Palermo und Romu. Šajā sezonā līdz 19.novembrim tiek plānoti 18 Vidusjūras kruīzu braucieni. Tiek plānoti arī braucieni Ziemassvētku laikā un Jaunajā gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!