Viens no Austrumeiropā lielākajiem pilsētceļvežu izdevējiem - Lietuvas firma "In Your Pocket Ltd" - pirmdien paziņoja, ka plāno sākt darbību Rietumeiropā, kā arī paplašināt Interneta pakalpojumu klāstu.
Firma norāda, ka īstenot šādus plānus ļaus 4,6 miljonu ASV dolāru lielās investīcijas, kuras tā piesaistījusi, emitējot akcijas.

Mediju firmas akcijas iegādājās "Baltic Republic Fund", kas iepriekš investējis tādās firmās kā "Microlink" un "Helmes", vēstī investīciju banka "Trigon Capital", kas organizēja emisiju.

Šī ir lielākā investīcija, kāda līdz šim ieguldīta kādā Baltijas mediju kompānijā.

Emisijā saņemtie līdzekļi ļaus kompānijai sākt darbību Rietumeiropā, kā arī piedāvāt informāciju ar mobilo tālruņu un bezvadu ierīču starpniecību.

"Ar šiem līdzekļiem mēs plānojam paplašināt Interneta un WAP pakalpojumus, kā arī trīskāršot mūsu biroju skaitu, izveidojot tos arī Rietumeiropā, aģentūrai AFP sacīja "In Your Pocket" ģenerāldirektors Kamals Hasans.

1992.gadā dibinātā firma "In Your Pocket" pašlaik publicē 19 pilsētceļvežus, tai ir septiņi biroji sešās Centrālās un Austrumeiropas valstīs.

Kopš 1995.gada ceļveži bez maksas pieejami kompānijas mājas lapā. Hasans teica, ka elektronisko pakalpojumu kvalitāte tiks uzlabota.

"Mūsu lapā Internetā ir ļoti izsmeļoša informācija, taču tā nedod iespēju, piemēram, automātiski rezervēt viesnīcas numuru un citus līdzīgus pakalpojumus," norādīja "In Your Pocket" vadītājs.

"Jaunās tehnoloģijas un elektroniskā komercija tagad būs mūsu galvenie mērķi," viņš piebilda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!