Gadu pēc tam, kad seksa skandālu izraisīja Izraēlas valstsvienības futbolisti, savu vecāko kolēģu pēdās gājusi valsts junioru (U-21) izlase, apstiprināja Izraēlas futbola federācijas pārstāvis Jarivs Benelizers. Visi U-21 izlases spēlētāji atstādināti no komandas līdz skandāla izmeklēšanas pabeigšanai, norādīja Benelizers.
Funkcionārs neminēja, par ko konkrēti jaunie futbolisti tiek turēti aizdomās, taču laikraksts "Maraav" aizvadītajā nedēļā rakstīja, ka pirms 11.oktobrī notikušās spēles savā laukumā ar Bosnijas un Hercegovinas vienaudžiem vairāki izlases futbolisti viesnīcā piedalījušies orģijās ar 18 gadus vecu sievieti. Nākamajā dienā izraēlieši uzvarēja ar 2:1.

Izraēlas futbola federācijas priekšsēdētājs Gavri Levijs norādīja, ka lietas izmeklēšanā iesaistītie privātdetektīvi noskaidrojuši septiņus vainīgos un notikušā faktu atzīst arī lietā iesaistītā sieviete.

Iepriekšējā skandālā bija iesaistīta Izraēlas valstsvienība, jo vairāki tās dalībnieki tika vainoti meiteņu izsaukšanā uz viesnīcu pirms zaudējuma ar 0:5 Dānijai.

Izraēlas futbola federācijas jurists Šaloms Evens Ezra norādīja, ka pieprasīs sodīt vainīgos juniorus. Paredzams, ka viņi tiks diskvalificēti uz sešiem mēnešiem savos klubos, bet valsts izlasē nedrīkstēs spēlēt piecus gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!