19 gadus vecā Kamila Vuda piezvanījusi uz numuru 911, pa kuru ASV var zvanīt ārkārtas situācijās, un lūgusi palīdzību.

Kad ākārtas situāciju dienesta operators jautāja, kādā krāsā ir bērns, lai noskaidrotu, vai tas nav kļuvis zilgans, Vuda atbildējusi: "Es nevaru pateikt - mans bērns ir spalvains."

Luiziānas štata Kovingtonas pilsētas amatpersonas ir pārliecinātas, ka Vuda centusies maldināt operatoru, taču jauniete šos apgalvojumus noliedz.

"Ja es būtu gribējusi viņus maldināt par manas meitas sugas piederību, es nebūtu teikusi, ka viņa ir suns," teica Vuda.

Vuda apgalvo, ka viņa tobrīd bijusi panikā, jo viņas sunītis bija zaudējis samaņu. Saimniece apgalvo, ka visus savus mājdzīvniekus saucot par "bērniem".

"Man ir divi dēli un divas meitas, un tie visi ir dzīvnieciņi," atzīst Vuda.

Viņai pieder suns Frisko Otiss, trusis vārdā Hopers un vista Elija Meja.

"Visi mani bērni ir ļoti labi bērni. Ja kāds no viņiem pārstāj elpot, tad viņš ir pelnījis tādu pašu palīdzību kā ikviens cilvēks," saka gādīgā saimniece. Vuda stāsta, ka gatavojusies vest saslimušo suni pie veterinārārsta, taču, atklājusi, ka klīnika vairs nestrādā, piezvanījusi uz 911.

Glābšanas darbinieki vispirms nogādāja sunīti citā veterinārajā klīnikā, bet pēc tam apsūdzēja saimnieci dienesta pakalpojumu ļaunprātīgā izmantošanā.

"Lai gan mēs saprotam, ka daudzi cilvēki savus mājdzīvniekus uzskata par ģimenes locekļiem, izsaukt šādā gadījumā glābšanas darbiniekus pa tālruni 911 ir, maigi izsakoties, neatbilstoši," uzskata amatpersonas.

Ja tiesa Vudu atzīs par vainīgu, viņai draud ap 750 dolāru liels naudas sods un 30 dienas cietumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!