Divas kompānijas Japānā izgudrojušas pasaulē visātrāk izvārāmus saldētus spageti. Jaunie makaroni pēc to iemērkšanas vārošā ūdenī kļūst mīksti astoņās sekundēs. Parastie makaroni šādos apstākļos kļūs mīksti 30 sekundēs.
Kompānijas "UCC Ueshima Coffee Co." filiāles un restorānu konsultāciju firmas "Mitsubishi Corp." radītie spageti ir sasaldēti viļņveidīgā formā, kas palielina to virsmas laukumu un samazina atkausēšanas laiku.

Abas kompānijas cer, ka šiem makaroniem būs liels noiets un prognozē, ka pirmajā gadā tiks pārdots miljons iepakojumu. Jaunais produkts galvenokārt varētu interesēt restorānus, kas vēlas ātrāk sagatavot pēc iespējas vairāk makaronu ēdienu, ziņo biznesa laikraksts "Nikkan Kogyo".

"Spageti jauninājumi ir ļoti reti," sacīja "UCC Ueshima Coffee Co." preses sekretārs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!