Masku ballē, kas tika rīkota kādā ASV skolā, varējuši piedalīties gan Ādolfs Hitlers, gan pats nelabais, bet Jēzum Kristum ieeja tikusi liegta. Skolas direktors Džo Jīgers sacīja, ka vairākiem skolotājiem un skolēniem Gabriela Kopelbergera Helovīna kostīms, kas bija darināts no palagiem un ērkšķu kroņa, licies zaimojošs.
Gabrielam netika pavēlēts doties mājās un pārģērbties, bet viņš to tomēr izdarījis, jo Franklinas Peidža vidusskolas direktors iesaucis viņu savā kabinetā, lai "aprunātos" par viņa tērpu.

"Man nešķiet, ka viņam bija jāsauc mani savā kabinetā mana tērpa dēļ, ja citi, kas bija tērpušies kā dēmoni, netika tur saukti," teica 17 gadus vecais jaunietis. "Viens zēns bija pārģērbies par Hitleru, un arī viņam neviens neko neteica."

Gabriels un viņa draudzene skolas Helovīna masku ballē bija cerējuši iegūt "labākā pāra" titulu, pārģērbjoties par Jēzu un Sātanu.

Gabriela draudzenes kostīms sastāvēja no parastām ikdienas drānām un mākslīgajiem ragiem, kurus meitene bija piestiprinājusi pie galvas, ziņo laikraksts "The Tennessean".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!