"Mēs jūs cieši vērojam! Lūdzam nepublicēt lietas, kas pārkāpj autortiesības un citus likumus," norādīts "Tecmo" oficiālajā mājas lapā.

Video spēļu entuziasti ne pirmo reizi rada izmaiņas spēlē, kurās parādās kibernētiskas sievietes. Internetā ir plaši pieejami papildinājumi, kas izģērbj vispopulārāko virtuāli sievieti - Laru Kroftu no "Thomb Rider" spēlēm.

Aizdomās turēto izsekošana

"Microsoft" ražotajai "Xbox" spēļu konsolei paredzētajā "Dead or Alive: Xtreme Beach Volleyball" darbojas varones no "Dead or Alive" cīņu spēļu sērijas. Spēles skaistules tropu salā sauļojas, laiskojas un spēlē volejbolu.

Kopš janvārī spēli izlaida ASV un Japānā, internetā jau ir parādījušies vairāki tās "labojumi". Izmainot ķermeni veidojošo tekstūru, tiek panākts attēls ar pilnīgi kailiem ķermeņiem. Internetā ir arī publicēti attēli kailo volejbolistu attēli.

"Tecmo" jautājumam ir piegājis nopietni, savos oficiālajos forumos internetā brīdinot "Xbox" hakerus pārtraukt izstrādāt "labojumus" "Dead or Alive: Xtreme Beach Volleyball", vai arī pilnā mērā rēķināties ar likumā paredzētajām sekām.

"Pašlaik mēs jau sekojam vienam pārkāpējam. Vai kāds vēlas būt nākamais?," jautā "Tecmo", kas janvārī jau uzvarēja vienā tiesas prāvā par izmainīto kodu citā "Dead or Alive" sērijas spēlē, kur arī tādējādi kļuva iespējams varoni atkailināt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!