Kanādas cūku fermas īpašnieks, 58 gadus vecais Roberts Piktons tiek uzskatīts par aukstasinīgāko slepkavu Kanādas vēsturē un ir apsūdzēts par 26 sieviešu noslepkavošanu, raksta BBC. Pašlaik viņš atzīts par vainīgu sešās slepkavībās un automātiski saņem mūža ieslodzījumu.
Fermera īpašumā Vankūverā tika atrastas sešu sieviešu mirstīgās atliekas, tomēr viņš apgalvo, ka nav vainīgs. Pagaidām nav noteikts datums, kad sāksies tiesa par pārējo 20 sieviešu slepkavībām.

Lielākā daļa Piktona upuru bija vietējās prostitūtas un narkomānes. Slepkavību lietas izskatīšana ilga desmit mēnešus, kuru laikā tiesneši atklāja šausminošus pierādījumus un pat ieguva savā rīcībā video, kurā viņš policijai atzīstas, ka cerējis nogalināt kopumā 50 sievietes.

2002.gadā policijas reida laikā Piktona mājā tika atrastas sieviešu mirstīgās atliekas – daļa bija ievietota saldētavā, ķermeņu daļas atradās arī traukos cūku fermā un apraktas mēslu kaudzē. Kāds liecinieks apgalvo, ka reiz iegriezies pie fermera un redzējis viņu nošķiedušos ar asinīm, turklāt uz āķa kautuvē atradās kādas sievietes mirstīgās atliekas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!