Foto: AFP/Scanpix/LETA
Kazahstānas prezidenta Nursultana Nazarbajeva meita trešdien paziņojusi, ka vīrieši kļūst arvien sievišķīgāki, un mūsdienās par seksuālu uzmākšanos sievietēm atlicis vienīgi sapņot, raksta "Reuters".

"Pēdējās desmitgades laikā pasaule ir ļoti mainījusies, un nav iespējams neievērot, ka vīriešu pasaule kļūst arvien līdzīgāka sieviešu pasaulei," Otrajā Eirāzijas sieviešu samitā teica 45 gadus vecā Dariga Nazarbajeva. Samitā, kas notika Kazahstānas galvaspilsētā Astanā, bija pulcējušās 400 sievietes un desmit vīrieši.

Nazarbajeva skeptiski vērtēja pirms viņas uzstājušās ANO pārstāves ziņojumu, kura aicināja sievietes "cīnīties ar seksuālo vardarbību".

"Es gan uzskatu, ka mūsu gadījumā tas nav aktuāli, jo mums tieši tā visvairāk trūkst," viņa teica.

Dariga ir prezidenta vecākā meita un trīs bērnu māte. Pagājušajā gadā viņa šķīrās no vīra Rahata Alijeva, kurš sākotnēji tika uzskatīts par prezidenta politisko mantinieku, bet vēlāk krita nežēlastībā. Dzimtenē Alijevam piespriests 40 gadu ilgs cietumsods, un šobrīd viņš ir emigrējis uz Vīni. Austrijas varas iestādes atsakās Alijevu izdot Kazahstānai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!