Krievijā kļuvuši ļoti populāri tetovējumi ar prezidenta Vladimira Putina attēliem, vēsta Krievijas laikraksts "Moskovskij komsomoļec".
"Putina tetovējumu" bums pārņēmis visu Krieviju, taču tie īpaši populāri kļuvuši Sibīrijā, kur cilvēki tetovēšanas studijās pat stāvot rindās.

Omskas iedzīvotājs Josefs Radimovs paskaidrojis, ka nolēmis uz sava pleca uztetovēt Putina seju, jo tā viņam ļaujot justies drošībā.

"Prezidenta Putina tetovējums šobrīd ir ļoti moderns, un tādi ir visiem maniem draugiem," viņš sacījis laikrakstam. "Iespēja paskatīties uz savu plecu un jebkurā brīdī ieraudzīt tur mūsu prezidentu ļauj man justies daudz pašpārliecinātākam un drošākam."

Vladimirs Putins ir viens no visu laiku populārākajiem Krievijas līderiem un daži cilvēki savas mīlestības apliecināšanai ir gatavi darīt pat daudz vairāk par viņa attēla uztetovēšanu, raksta "Moskovskij komsomoļec". Piemēram, kāds Omskas iedzīvotājs nolēmis izrādīt cieņu prezidentam, oficiāli nomainot savu vārdu pret Putins.

Kā LETA jau ziņoja, socioloģiskās aptaujas vienlaikus liecina, ka Krievijas iedzīvotāju uzticība Putinam pēdējā laikā gan ir mazinājusies. Sabiedriskās domas fonda (FOM) veiktās aptaujas rezultāti pagājušajā nedēļā liecināja, ka pirmo reizi Krievijas prezidentam uzticību pauž mazāk nekā ceturtā daļa valsts iedzīvotāju, jo tikai katrs ceturtais respondents no valsts politiķiem par uzticamāko nosauca Putinu.

Šī gada maijā Putina popularitātes reitings vēl bija 48%. Pagājušajā gadā tas sasniedza 76%. Pēc ķīlnieku krīzes Beslanā Krievijas prezidenta reitings noslīdēja līdz 68%, un kopš tā laika tas turpina vienmērīgi kristies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!