Deviņpadsmit gadus veca krievu sieviete Meksikā tiek turēta aizdomās par savas mātes un divpadsmit gadus vecās māsas slepkavību, vēsta ziņu aģentūra "Reuters".

Pēc tam, kad kaimiņi sūdzējušies par netīkamu smaku, 10. jūnijā policija kādā Tihuanas pilsētas dzīvojamā rajona mājā atrada divu cilvēku mirstīgās atliekas.

"No ēkas nākoša nepatīkama smaka ir raksturīga iezīme tam, ja ēkā atrodas sadalījušies cilvēku ķermeņi," pavēstīja vietējo drošības iestāžu pārstāvis Hosē Maria Gonzaless. "Policijas darbinieki ieradās mājā un atrada divu cilvēku mirstīgās atliekas - 46 gadus vecu sievieti un viņas meitu," turpināja Gonzaless.

Policijas pārstāvji aizturējuši mirušās sievietes deviņpadsmit gadus vecu meitu, kura tiek turēta aizdomās par slepkavību. Šā gada sākumā viņa pazuda no mājām, kā arī tiek uzskatīts, ka viņa jau ilglaicīgi lietojusi narkotikas, raksta "Reuters".

"Sākotnējā izmeklēšanā noskaidrots, ka notikums visdrīzāk bijis saistīts ar ģimenes iekšējām problēmām," stāstīja Gonzaless. "Nav norāžu uz to, ka šis nācis no ārpuses. Uzskatu, ka šis ir un paliks ģimenes robežās".

Policija izjautājusi arī meiteņu tēvu, kurš Tihuanā strādā par treneri sporta klubā. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!