Foto: Publicitātes foto
Kulta filmas "La Dolce Vita" zvaigzne Anita Ekberga vērsusies filmas režisora Federiko Felini fondā, lūdzot naudu, vēsta itāļu laikraksts "La Stampa". Silvijas lomas attēlotāja, 60.gadu kinozvaigzne, palikusi bez mājām un cieš trūkumu.

Zviedrijā dzimusī aktrise, kuras varone filmā "La Dolce Vita" kopā ar aktieri Marčello Mastrojāni draiskojās slavenajā Trevi strūklakā Romā, 80 gadu vecumā ir palikusi bez graša kabatā. Pēc tam, kad aktrises mājās iebruka laupītāji un aizdedzināja viņas mitekli, sieviete nonākusi nabagmājā netālu no Romas.

Sieviete pēc slimības ir arī riteņkrēslā, un savas dienas pavadījusi, rakstot memuārus.

Advokāts Massimo Morais, kurš aktrises vārdā rakstīja vēstuli Fellīni fondam, norādījis, ka Ekberga ir bankrotējusi. Viņš laikrakstam norādījis, ka fonda pārstāvji vēl nav atbildējuši uz vēstuli, taču viņš cerot, ka atbilde sekos ātri un trūkumā nonākusi zvaigzne saņems palīdzību. "Viņa to tiešām ir pelnījusi," sacījis Morais

Bijusī Zviedrijas skaistumkaraliene un 50.gadu modele Holivudā filmējās dažādu režisoru filmās, taču tieši ar Felini lenti "La Dolce Vita" iemantoja slavu. Filma atspoguļo itāliešu dzīvi Itālijas ekonomiskā uzplaukuma laikā.

Ekberga bijijusi precēta vairākas reizes, taču bērnu viņai nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!