“Lai ar Interneta starpniecību iegādātos intīmpreču salona “Labi” produkciju, pircējam ir jāapmeklē internetveikala adrese www.TEV.lv, jāapstiprina savas pilngadības fakts, noklikšķinot uz attiecīgās izvēlnes, un jāizvēlas preces, kuras iegādāties,” skaidro N.Veics, piebilstot, ka klientam nav jāsniedz nekādi personiski dati, bet tikai jānorāda adrese, uz kuru veikalam bez papildus samaksas nogādāt pirkumu.

“Internetveikalā www.TEV.lv klientiem pieejams ļoti plašs intīmpreču klāsts,” stāsta N.Veics, uzsverot, ka preču cenas nav augstākas kā intīmpreču salonos “Labi,” un atsevišķi produkti nopērkami pat ievērojami lētāk.

N.Veics atzīmē, ka, iegādājoties intīmpreces internetveikalā, pircēji var saņemt izsmeļošu konkrētā produkta aprakstu un lietošanas pamācību, nevēršoties personīgi ar jautājumiem pie pārdevēja, kā tas būtu iegādājoties preci intīmpreču salonos. Iepirkšanās internetveikalā ir īpaši piemērota kautrīgiem cilvēkiem.

“Internetveikala www.TEV.lv klientiem tiek piedāvāta arī iespēja uzdot papildus jautājumus par intīmprecēm un to lietošanu,” norāda N.Veics, paskaidrojot, ka pircējam savi jautājumi jānosūta uz intīmpreču salona “Labi” e-meila adresi - cssl@parks.lv.

“Iegādājoties intīmpreces Internetveikalā, pircējam tiek garantēta konfidencionalitāte, kas intīmpreču tirdzniecībā ir ļoti svarīga,” uzsver N.Veics, atzīmējot, ka tādā veidā arī cilvēki, kas kautrējas iegriezties intīmpreču salonos un izvaicāt pārdevējus par preču lietošanu, var iegādāties un uzzināt visu par intīmprecēm.

Intīmpreču saloni “Labi” Latvijā veiksmīgi darbojas jau 8 gadus un veido vadošo intīmpreču salonu tīklu Latvijā. Strādājot bez starpniekiem, intīmpreču saloni “Labi” nodrošina nevainojamu preču kvalitāti. Firmas saloni atrodas Rīgā, kur darbojas visu diennakti, un Ventspilī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!