Foto: Reuters/Scanpix

Lielbritānijas premjerministrs Deivids Kamerons un viņa sieva svētdien nejauši aizmirsuši savu astoņgadīgo meitiņu Nensiju Kadsdenas ciema kroga sabiedriskajā tualetē, vēsta laikraksts "The Sun", atsaucoties uz kroga darbiniekiem un premjerministra pārstāvjiem.

Svētdien premjers ar ģimeni un draugiem devušies pusdienot uz krogu "Plough Inn.". Pusdienu laikā premjera meita Nensija aizgājusi uz tualeti, bet pārējie to nav pamanījuši un nolēmuši doties prom. Politiķis ar apsardzi iesēdies vienā automašīnā, bet viņa sieva Samanta ar 22 un 16 gadus vecajiem dēliem braukusi citā automašīnā, domājot, ka Nensija ir automašīnā pie tēva. Aptuveni pēc nobrauktiem četriem kilometriem vecāki konstatēja, ka meitas nav nevienā no automašīnām un atgriezušies.

"Premjerministrs un Samanta bija apjukuši, kad saprata, ka Nensija nav ar viņiem. Par laimi, kad viņi sazvanīja iestādi, atklājās, ka viņa ir drošībā un jūtas labi. Premjers nekavējoties devās turp savākt viņu," teikts premjerministra administrācijas paziņojumā.

Savukārt kroga darbinieki, atrodot meitenīti tualetē, nav zinājuši, kā rīkoties. "Viņi taču nevarēja vienkārši piezvanīt Deividam Kameronam un pateikt – "Jūs aizmirsāt savi meitiņu", - pastāstīja kroga administrators.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!