Čārterreisa pilots izlēmis veikt lidmašīnas ārkārtas nolaišanos Bermudu salās, pēc tam kad kāds vīrietis lidmašīnas salonā izģērbās un nodemonstrēja pārējiem pasažieriem savu dzimumlocekli.
Incidents noticis aviokompānijas "Condor" čārterreisa lidmašīnā, kas ar 250 pasažieriem no Dominikānas Republikas devās uz Zviedrijas galvaspilsētu Stokholmu.

Vainīgais pasažieris, pusmūža vecuma zviedrs, un sieviete, ar kuru viņš ceļoja kopā, jau iepriekš bija sākuši celt lidmašīnā nekārtības, ziņo laikraksts "Expressen".

Kad vīrietis piecēlās un parādīja savas intīmās ķermeņa daļas citiem pasažieriem, lidmašīnas salonā sākās tracis, un pilots nolēma lidojumu pārtraukt.

Lidmašīna veica ārkārtas nolaišanos Bermudās, kur policisti trokšņaino pārīti arestēja. Zviedrijas konsulāts Bermudās informēja, ka abi aizvesti uz vietējo slimnīcu.

Tūrisma aģentūras "Apollo" pārstāve Agneta Astranda teica: "Jau lidojuma sākumā šis pāris smēķēja lidmašīnas salonā un tualetēs. Pilots viņiem jau bija izteicis vairākus brīdinājumus."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!