Maskavas ielās noticis kārtējais agresijas uzplūds, kad kāds autovadītājs, sadusmots par trīs gados jaunu gājēju, viņaprāt, pārāk lēno virzīšanos pāri ielai, nolaidis logu un viņus sašāvis, otrdien vēsta laikraksts "Komsomolskaya Pravda".
"Maskavas ielās turpinās muļķīgais, pretīgais, reālais karš," raksta avīze par pirmdienas vakarā notikušo incidentu.

Vismaz divi no gājējiem nogādāti slimnīcā, no kuriem viens sašauts krūtīs, bet otrs - rokā un kājā.

Avīze atsaucas uz aculiecinieku teikto, ka autovadītājs, 29 gadus vecs azerbaidžānis, vispirms uzkliedzis gājējiem pasteigties, tad izrāvis pistoli un sācis uz viņiem šaut.

Pirms divām nedēļām Maskavā kāds autovadītājs dusmās par savas automašīnas "Mercedes" riteņa sabojāšanu nošāva vienu ceļu strādnieku un vēl vienu ievainoja.

Nepilnus 30 gadus vecais vīrietis dažas minūtes pēc strīda ar ceļu strādniekiem, kuri atteikušies viņam maksāt kompensāciju par remontdarbos sabojāto automašīnas riteni, atgriezies ar pistoli un atklājis uguni. Nošautais bija 28 gadus vecs viesstrādnieks no Gruzijas, kurš bija sācis strādāt tikai pirms pāris dienām.

Krievijas galvaspilsētā cilvēku pieplūduma un pieaugošās labklājības rezultātā krasi palielinājies automašīnu skaits, apgrūtinot satiksmi un izraisot milzīgus satiksmes sastrēgumus, kas savukārt negatīvi ietekmē autovadītāju spēju saglabāt mieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!