Jau trešo reizi iebrukusi Maskavas Boļšajas Dmitrovkas iela. Divas reizes zem šīs ielas zeme iebruka 1998.gadā. Šoreiz tikai laimīga gadījuma pēc necieta ne mašīnas, ne gājēji.
Otrdien Krievijas laikraksti ziņoja, ka šis zemes iebrukums notika nedēļas nogalē, tādēļ satiksme uz šīs ielas nebija īpaši intensīva.

"Apmēram vienpadsmitos dienā pie luksofora pirms nogriešanās uz Strastnoja bulvāri nobremzēja automašīna "Kamaz", kas veda smilšu kravu. Pēkšņi satricinājums, dārdi, un kravas automašīna sāk grimt kaut kur zem zemes. Automašīnas vadītājs ātri saprata situāciju, strauji spieda gāzes pedāli un paspēja izbraukt krustojumā, bet vietā, kur viņš pirms tam stāvēja, izveidojās iespaidīgs caurums," laikrakstam "Kommersant" pastāstīja notikuma aculiecinieks.

Boļšajas Dmitrovkas ielas zeme jau divas reizes iebruka 1998.gada maijā un jūlijā. Tad izlūzušajos caurumos bija iestrēgušas vieglās mašīnas un cilvēki. Vienā zemes iebrukšanas gadījumā sabruka kādas mājas siena.

"Tikai nevajag šī gadījuma dēļ krist panikā. Tas ir parasts zemes iebrukums, kādi Maskavā vienmēr ir bijuši un būs," laikrakstam teica uzņēmuma "Mosgorgeotrest" galvenais inženieris Staņislavs Majorovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!