Laika posmā no marta līdz aprīlim ceļveža "Michelin" lasītāji varēs nodegustēt labāko Francijas šefpavāru gatavotos "svētku" ēdienus. Kopumā svētku maltītes tiks pasniegtas 900 valsts restorānos, tāpat varēs piedalīties labāko vīndaru rīkotajās ekskursijās vai arī var pieteikties ēdienu gatavošanas kursos, ko rīko slaveni šefpavāri.
Bez tam Parīzes muzejā "d'Orsay" ir atklāta ceļveža "Guide Michelin" vēsturei veltīta izstāde. Jāatzīmē, ka ceļvedi 1900.gadā izveidoja franču automobiļu kustības pionieri - brāļi Andrē un Eduards Mišelini, kuri vēlējās autotūristiem nodemonstrēt cik patīkams var būt ceļojums ar automašīnu. Tagad ceļvedi izdod jau 90 pasaules valstīs.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit