Kāds bijušais narkodīleris, kurš pārģērbies par sarkano piparu, apgalvo, ka tā darīt viņam licis Dievs. Kenijs Kārters no Rosdeilas Merilendas štatā bija pārģērbies par Pepiju Piparu un sveica pircējus pie veikala "Super Fresh", kurā Kārters tagad strādā par sabiedrisko attiecību menedžeri.
40 gadus vecais Kārters apgalvo, ka Dievs viņu uzrunājis dievkalpojuma laikā un pavēstījis par šo uzdevumu.

"Tā bija ļoti sirsnīga lūgšana - nostājies baznīcas vidū, es saucu: "Ak Dievs! Ak Dievs!" Un pēkšņi izdzirdēju ļoti skaidru vīrieša balsi: "Tu būsi dārzenis.", stāsta bijušais narkodīleris. "Es paskatījos visapkārt. Man šķita, ka jūku prātā. Es atsāku lūgt. Es teicu: "Kungs, runā ar mani." Un es atkal izdzirdēju: "Tu būsi dārzenis."

Kārters atzīst, ka agrāk bijis suteners un narkotiku tirgotājs un labu laiku pavadījis arī aiz restēm, informē laikraksts "Maryland SunSpot".

Pēc baznīcā piedzīvotās atklāsmes viņš lūdzis kādam draugam izgatavot pipara tērpu, sacerēja dziesmiņu un palūdza veikala vadītājam atļauju sniegt savus priekšnesumus pircējiem.

Cilvēkiem pipara uzstāšanās iepatikās, un tagad Kārters ar savu kostīmu un priekšnesumu apceļo arī citas veikala filiāles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!