Par godu Klaipēdas 750 gadu jubilejas svinībām, kas notiks no 1.augusta līdz 4.augustam, Palangas pilsētas dome kaimiņpilsētai dāvinās uguns šovu mūzikas pavadījumā, aģentūru LETA informēja sabiedrisko attiecību aģentūra "RKT-Publicitāte".
Uguns šovs sauksies "Četras Klaipēdas vēlēšanās", un to pilsētas viesi un dalībnieki varēs vērot svētku pirmajā dienā Jāņa kalnā plkst.23. Šova pavadījumā tiks atskaņota Gotesmana mūzika.

Uguns šovā būs iespējams vērot četras uguns vertikāles, uz kurām tiks atainoti dažādi Klaipēdas skati un ainavas. Pēc uguns šova pilsētas centrā sāksies lielais salūts.

Jau ziņots, ka no 1.augusta līdz 4.augustam Klaipēda četru dienu garumā svinēs pilsētas 750.jubileju, piedāvājot plašu izklaides programmu. Paredzēti gan lietuviešu, gan citu valstu kolektīvu koncerti un priekšnesumi, slavenu Lietuvas klasiskās mūzikas izpildītāju sniegumi, deju pasākumi "No valša... līdz rokenrolam" ar dažādu stilu un laiku mūziku pilsētas ielās.

Pilsētas ielās risināsies starptautiskais ielu teātra festivāls "Sermuksnis", būs pasākumi un aktivitātes bērniem, modes un automobiļu šovs "Madauta 2002", tostarp veco un netradicionālo automobiļu izstāde. Lietuvas jūras muzejā notiks Jūras festivāls ar delfīnu šovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!