Kāds malaiziešu astrologs, kurš apgalvo, ka pēc zvaigžņu stāvokļa spēj pareģot vērtspapīru tirgus svārstības, iesūdzējis tiesā auditkompāniju "Pricewaterhouse Coopers", pieprasot 307,45 miljonu ringitu (48 miljonu latu) piedziņu par nolaidību.
Ramešs Čeliahs, kurš izmanto preču zīmi "Chiron", un vēl divas kompānijas ir iesniegušas tiesā prasību pret "Pricewaterhouse Coopers" un divām citām kompānijām, liecina tiesas dokumenti.

Čeliahs savā iesniegumā paziņojis, ka, izmantojot "Chiron" metodi, kas tikusi attīstīta 11 gadu laikā, "pasaules finansu tirgu darbības prognozēšanai tiek izmantotas unikālas finansu metodes un planētu kustības cikli".

Malaizietis raksta, ka vēlējies izvērst "Chiron" metodes mārketingu visā pasaulē un tāpēc izveidoja interneta lappusi "monthahead.com".

Savā prasībā Čeliahs norāda, ka auditkompānija nav devusi viņam attiecīgu atļauju, kāda nepieciešama, lai šāda lappuse varētu darboties globālajā tīklā.

Finansu astrologs arī apgalvo, ka auditorfirma nav atdevusi viņam tīkla lappusē iekļautās akciju tirgus diagrammas un tabulas, tādējādi nodarot viņam milzu zaudējumus un kaitējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!