Jau trešo gadu pēc kārtas Parīzes tūrisma un kongresu centrs sadarbībā ar Parīzes pilsētas pārvaldi organizē akciju, kuras mērķis ir palielināt sniegto pakalpojumu kvalitāti un viesmīlību pilsētā. Programma "Paris vous sourit" jeb "Parīze Jums uzsmaida" tika uzsākta šī gada 4.maijā un tā turpināsies visus nākošos 6 mēnešus.

Programma ir orientēta gan uz vietējiem franču tūristiem, gan arī pilsētas ārvalstu viesiem.

Tūristu visvairāk apmeklētajos pilsētas rajonos ir uzstādīti informācijas kioski, kur tūristi var jautāt pēc bukletiem, pasākumu kalendāriem, kā arī iegūt informāciju par īpaši izstrādātiem pieciem tūrisma pastaigu maršrutiem: "Mistiskā Parīze", "Parīzes pieminekļi", "Parīzes attīstība", "Parīze - Sēna" un "Pastaigu Parīze".

Pagaidām strādā gan tikai divi informācijas kioski – Elizejas laukā/ Klemanso (būs atvērts līdz 4.oktobrim) un Notre-Dame (līdzās Hôtel Dieu; būs atvērts līdz 30. septembrim). Turpretī 2.jūlijā tiks atvērts kiosks, kas atradīsies Trocadéro laukumā (līdzās Musée de la Marine; būs atvērts līdz 28.augustam), pie Parīzes pilsētas mērijas (Hôtel de Ville laukumā; būs atvērts līdz 30.septembrim) un Bastīlijas laukumā (būs atvērts līdz 28.augustam).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!