Pēc izpirkuma maksas saņemšanas nolaupītāji pirmdien Buenosairesas nomalē atbrīvojuši ietekmīgā Argentīnas magnāta Franko Makri meitu. Magnāta dēls populārās futbola komandas "Boca Juniors" prezidents Maurisio Makri žurnālistiem paziņoja, ka viņa pusmāsa 19 gadus vecā Florensija pēc pārciestā jūtoties "vienkārši lieliski".
Makri apstiprināja, ka nolaupītājiem ir samaksāta izpirkuma nauda, taču apgalvoja, ka summa bijusi "daudz mazāka" par 1,5 miljoniem ASV dolāru (862 500 latu), par kuriem ziņoja laikraksti.

Florensija Makri tika nolaupīta otrdien, kad viņa iznāca no kāda Buenosairesas teātra.

Pēc masu informācijas līdzekļu ziņām, magnāta meita atbrīvota līdz ar vēl divām nolaupītām personām, kuru vārdi netiek publicēti.

Maurisio Makri, kurš kandidē uz Buenosairesas mēra amatu, tika nolaupīts 1991.gada augustā. Viņš tika atbrīvots pēc divām nedēļām, kad ģimene par viņu samaksāja izpirkuma naudu, kas esot sasniegusi sešus miljonus dolāru (3,45 miljonus latu).

2002.gadā ekonomiskās krīzes laikā cilvēku nolaupīšanas gadījumu skaits Argentīnā strauji pieauga, taču 2003.gadā šādu gadījumu skaits ir samazinājies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!