Vairāk nekā desmit gadus pēc pārdzīvotās triekas, kas varēja novest viņu kapā, "Playboy" dibinātājs Hags Hefners atgriezies pie ierastām lietām un pēdējo četru draudzeņu komplektu nomainījis pret septiņām jaunām blondīnēm, ar kurām dala vannu un gultu, ziņo "Reuters".
Intervijā žurnāla "Vanity Fair" jaunākajam numuram Hefners, kas aprīlī svinēs 75 gadu jubileju, norādīja, ka viņa agrīnās aizraušanās ar grupveida seksu sešdesmito gadu sākumā būtiski atšķiras no pašreizējām attiecībām ar daudzajām partnerēm. Tagad Hefnera attiecībām ar meitenēm esot turpinājums.

"Mēs kopā darām jaukas lietas - ejam uz Disnejlendu, dodamies uz kino, vai arī uz klubiem, kur jebkurā gadījumā esam notiekošā epicentrā", norādīja vīrs, kas sevi lepni dēvē par seksuālās revolūcijas vectētiņu.

Pateicoties "Viagras" brīnumiem, Hefners esot kopā ar savām septiņām jaunajām draudzenēm, kuru vecums svārstās no 19 līdz 28 gadiem, gandrīz vai katru nakti. Tas, kura no meitenēm izpelnās vislielāko Hefnera uzmanību, esot atkarīgs no viņām pašām.

Savukārt viena no vecā vīra draudzenēm - Katija O'Malleja - atzina, ka, neraugoties uz vētraino nakts dzīvi, dienā "Playboy" villa vairāk atgādina viesošanos pie vecmāmiņas.

Četrus gadus pēc triekas Hefners apprecējās, taču viņa un otrās sievas ceļi šķīrās pirms diviem gadiem. Pēc šķiršanās Kimberlija Hefnere pārvācās uz dzīvi netālu no bijušā vīra mītnes un sūdzējās par kādreizējā lauleņa nevērību pret abu diviem dēliem.

"Playboy" dibinātājs atzīst, ka tēva loma viņam nav pati piemērotākā, jo līdzīga problēma bijusi arī Hefnera vecākiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!