Foto: stock.xchng
Kāds 39 gadus vecs vīrietis, kuru Lielbritānijas pilsētas Volsolas policija pieķēra automašīnā kopā ar prostitūtu, skaidrojot iemeslus, kādēļ sieviete atradās viņa automašīnā, apgalvojis, ka viņa vienkārši parādījusi viņam, kur var iegādāties tomātus.

Iepriekš policisti bija novērojuši, ka vīrietis no bankomāta noņem 20 britu mārciņas ( aptuveni 16 latus), bet vīrietis, noliedzot savus nodomus baudīt pērkamās mīlas priekus, apgalvojis, ka tieši par šo naudu viņš gribējis pirkt tomātus, notikumu gaitu atstāsta "BBC".

Vīrieša apgalvojumi par kaismīgo vēlmi iegādāties tomātus vietējai policijai pazīstamas pērkamās mīlas priesterienes klātbūtnē gan nav pārliecinājuši tiesu, kas vīrietim piespriedusi kopumā 1065 britu mārciņas (mazliet vairāk nekā 870 latus) lielu naudas sodu.

Vietējās policijas pārstāve Steisija Patersone medijiem teikusi, ka savas desmit gadus ilgās policistes karjeras laikā ir dzirdējusi dažnedažādus aizbildinājumus, taču pirmo reizi sastapusi kādu, kas, pieķerts prostitūtas pakalpojumu izmantošanā, aizbildinās ar vēlmi iegādāties tomātus. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!