Pazīstamās animācijas filmas "Rotaļlietu stāsts" varoņi rada konkurenci tradicionālajiem Disnejlendas tēliem Mikijam, Donaldam un citiem - 17. augustā Parīzes Disnejlendā (Francijā) tiks atklāts jauns atrakciju laukums.

Jauno atrakciju apmeklētājiem būs iespēja sajusties kā īkstīšiem milzu brīnumu pasaulē. Jau pie ieejas viesus sagaidīs četrus metrus augsta robota Baza figūra - tas ir viens no datoranimācijas filmas varoņiem. Jaunā "Toy Story Playland" galvenās atrakcijas būs trīs karuseļi - amerikāņu kalniņi "Slinky Dog Zigzag Spin", autodroms, kurā būs iespēja pabraukāties ar filmā redzamajām mašīnām, un "Toy Soldiers Parachute Drop". Pēdējais domāts īpaši drosmīgajiem, kam dota iespēja ar izpletni nolekt no 27 metru augstuma. Kaut arī tā ir tikai simulācija, adrenalīns garantēts.

"Toy Story Playland" atrodas vairāk nekā simts gadu vecā mežā, kas robežojas ar Parīzes Disnejlendu un kurā tagad integrēts jaunais atrakciju laukums. Tur tagad ir augstas sienas, kas izskatās pēc domino kauliņiem, gigantiski rotaļu klucīši un nostalģiskas rotaļlietas rotā ceļu, virs kura redzami bambusi, bet gar malām rindojas koki.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!