Kāda britu mājsaimniece izplūdusi nevaldāmā asaru lēkmē pēc šoka, kad kompānija "British Telecom" viņai piesūtījusi telefona rēķinu uz 467 lapām. Sievietei teju bijusi nepieciešama ārsta palīdzība.
Rēķins viņai piegādāts mājās palielā kartona kārbā un liels bijis pārsteigums, kad cerētās vīra dāvanas vietā paciņa bijusi pilna ar rēķina lapām par kopumā 1450 mārciņām (ap 1300 latu). Sievietei sākusies asaru un krampju lēkme.

"Mēs bijām tā satriekti par notikušo, ka es metos uz "British Telecom" vietējo biroju un uz tā kāpnēm sadedzināju tās dažas akcijas, kas mums ar sievu piederēja šajā Dieva pamestajā kompānijā," sašutis stāsta Niks Everets.

"Mana sieva gaidīja dāvanu no manis, jo darba dēļ es nedēļas vidū neesmu mājās, bet tā vietā viņa saņēma šo idiotisko sūtījumu," viņš klāstījis presei. Kaut arī gandrīz ik dienu Niks zvana uz telefonkompāniju, jau vairākas nedēļas tā nevar tikt skaidrībā par notikušo. "Šajā laikā viņi mani pilnīgi pārliecinājuši, ka neapšaubāmi ir visnekompetentākā, nesakarīgākā un vienkārši stulbākā kompānija, ar kuru man jelkad bijusi darīšana," sacījis Niks.

"British Telecom" šajā laikā gan samazinājusi piesūtītā rēķina summu, taču bez jebkādiem paskaidrojumiem un atvainošanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!