Lidsabiedrība SAS visiem pasažieriem, kuri līdz šī gada 31.maijam lido uz Dānijas galvaspilsētu Kopenhāgenu dāvina pilsētas karti „Copenhagen Card”.
Karte ļauj bezmaksas izmantot pilsētas sabiedrisko transportu, apmeklēt lielu daļu muzeju un tūristu apskates vietu, kā arī iegūt atlaides dažādos pilsētas restorānos. „Copenhagen Card" ir derīga 24 stundas no tās aktivizācijas momenta.

„Copenhagen Card" bezmaksas pienākas ikvienam pasažierim, kurš ir iegādājies biļeti SAS reisam uz Kopenhāgenu un atpakaļ (iekšējie Skandināvijas reisi neskaitās). Piedāvājums ir spēkā visiem SAS tarifiem, izņemot grupu biļetes. Kopā ar pilsētas karti "Copenhagen Card" pasažieri saņems ceļvedi angļu valodā ar pilsētas plānu un tūrisma objektu aprakstiem.

„Copenhagen Card" var saņemt ikdienu, ielidojot laika periodā no 6:00 līdz 23:00, Kopenhāgenas lidostas 3. termināļa informācijas centrā, uzrādot biļeti.

Jāatzīmē, ka šāda pilsētas karte parasti izmaksā 30 eiro. Nopērkama arī 72 stundu karte, kas izmaksā 60 eiro. Tāpat no šī gada 1.aprīļa „Copenhagen Card" objektu sarakstu ir papildinājis slavenais Tivoli izklaides parks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!