Policija Lielbritānijā cenšas notvert maskētu seksuālu maniaku, kurš pēdējo astoņu mēnešu laikā uzbrucis piecām sievietēm. Noziedznieks, kurš uzbrukumu laikā ir tērpies cimdos un adītā cepurē vai Drakulas maskā, Heilingas salā un Portsmutas apkārtnē uzglūn sievietēm un pat 11 gadus vecām meitenēm.
DNS analīzes liecina, ka divus uzbrukumus veicis viens un tas pats cilvēks, un sieviešu sniegtie noziedznieka apraksti ir ļoti līdzīgi.

Pēdējais uzbrukums noticis Heilingas salā, kur piektdien kāda 15 gadus veca meitene braukājusi ar divriteni pa pamestu dzelzceļu.

Vīrietis melnā vilnas cepurē sagrābis meiteni no muguras, draudēdams viņu nogalināt, un centies ievilkt viņu krūmos, taču viņai izdevies atbrīvoties.

Savukārt 30.maijā maniaks uzbrucis kādai 13 gadus vecai meitenei Svētās Marijas baznīcas kapsētā. Uzbrucējam galvā bijusi melnā cepure, viņš draudējis meiteni nogalināt un ar sieviešu apakšveļu sasējis viņai rokas aiz muguras.

14.februārī kādai 44 gadus vecai sievietei izdevās atbrīvoties no Helovīna maskā tērpta uzbrucēja, kurš viņai uzmācās Denvilā četras dienas pēc tam, kad sieviete bija pārcietusi seksuālu uzbrukumu kādā tunelī Īstvortā.

Uzbrucējam bijusi Drakulas maska un parūka, kuru viņš vēlāk norāvis un nosviedis uz grīdas. Pēc policijas teiktā, no Drakulas maskas ilkņiem pilējušas asinis.

Pirmais uzbrukums noticis 1.decembrī, kad uz tā paša pamestā dzelceļa maniaks sagrābis kādu 11 gadus vecu meitenīti, taču viņai izdevies izmukt.

Visi "Drakulas" upuri uzbrucēju raksturo kā fiziski vāju un tievu cilvēku melnos cimdos un maskā vai cepurē. Maniakam esot izteikta cigarešu smaka.

Visdetalizētāk noziedznieku raksturojusi 15 gadus vecā meitene, kura teikusi, ka uzbrucējs bijis 35 līdz 55 gadus vecs, gludi skūts baltais vīrietis, piecas pēdas, septiņas collas garš ar īsiem, gaišiem pelēcīgas krāsas matiem un fiziski vāju miesas būvi.

Hepšīras policijas pārstāve sacīja: "Pastāv bažas, ka šie uzbrukumi var kļūt arvien vardarbīgāki, un ka viņš uzbruks atkal un vardarbība kļūs arvien lielāka. Mums šis cilvēks jānoķer."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!