Iedomājieties divus baseina malā sēdošus aptuveni 30 gadīgus vīriešus un viņiem starp kājām ūdenī stāvošas sievietes, kuras sūkā abu dzimumlocekļus, pēc brīža baseina malā palicis vairs tikai viens pāris mainītās pozās — tagad vīrietis orāli apmierina uz baseina malas sēdošo sievieti, vēl pēc stundas gados jaunāks pāris šai pat vietā nodarbojas ar seksu…
Tās nebūt nav manas erotiskās fantāzijas, tikai dažas no ainiņām, kuras redzēju tā saucamā “svingeru” kluba “Eross” apmeklējuma laikā, tāpēc cilvēkiem ar izteiktiem konservatīviem uzskatiem, kā arī bērniem līdz 16 gadu vecumam šo reportāžu varbūt nevajadzētu lasīt…

Durvis ar varavīksnes zīmi uz stikla

Pietiekoši intriģējoša ir jau pati ieeja klubā “Purvs” (atrodas uz Matīsa un Avotu ielas stūra), kura telpās katru otro sestdienu tad arī notiek “Erosa” pasākumi. Lai gan esmu jau reiz tur bijusi, durvis, kas ved uz klubu, atpazīt grūti — tur nav spilgtu izkārtņu vai reklāmu, kas liecinātu, šeit atrodas izklaides vieta.

Vienīgā norāde — neliela varavīksnes zīme uz stikla virs durvīm, ko īpaši neieskatoties var arī nepamanīt (visā pasaulē varavīksnes zīme liecina par homoseksuālo orientāciju, piemēram, Amerikā, homoseksuālisti nekautrējas izlīmēt varavīksnes nozīmītes uz mašīnām, bet klubs “Purvs” ir izklaides vieta homoseksuāli orientētiem cilvēkiem, tas gan neattiecas uz “Erosa” pasākumiem, šī vakara gaitā, izteiktus homoseksuālistus klubā nemanīju).

Vizuāli tik necilajām durvīm seko garš, noplucis koridors, kura galā redzamas vēl vienas durvis, aiz tām var pamanīt spīdam gaismu un skanam mūziku, kuram izejot cauri pārņem visai intriģējoša un noslēpumaina sajūta.

Pie ieejas no mums kā pāra durvju sargs paņem desmit latus, vienām pašām meitenēm ieejas maksa ir pieci lati, vīriešiem — arī desmit vai pat 15 lati.

Minets turpat deju zālē pie galdiņa

Mūsu ienākšanas brīdī jau sācies visai gaumīgs striptīza šovs, kura pirmās daļas lielākā zvaigzne ir vismaz 150 kilogramus smaga daiļava, kas iespīlējusies šaurās drēbēs izrāda publikai savus apaļumus. Saprotu, šajā klubā tiek gādāts par cilvēkiem ar ļoti plašu vēlmju loku! Pati publika ap astoņiem vakarā jau ir visai iesilusi, uzreiz pēc šova uzsāk trakulīgas dejas.

Sapulcējušos vidū ir ļoti dažāda vecuma cilvēki, vidējais vecums — ap gadiem 30, lai gan ļoti daudz ir arī 40 un 50 gadīgo, kas izrāda pat lielāku aktivitāti kā gados jaunākie. Uz katra galdiņa var apskatīt vairākus Latvijā izdotus pornogrāfiskos žurnālus — “Sekste”, “Zirafe” un vēl dažus par kuru eksistenci līdz šim neesmu pat nojautusi.

Pēc neilga brīža tiek izsludināts pirmais konkurss apmeklētājiem, tāpēc vadītājs pie sevis aicina trīs meitenes un trīs vīriešus. Uzdevums ir sekojošs — vīriešiem jānostājas uz krēsla, bet sievietēm jāiedomājas - tie ir stabi, bet viņas striptīza dejotājas, vērtējumu ar aplausu palīdzību noteiks pārējie. Nevienu no dalībniecēm tas nesamulsina, tieši otrādi — dejas laikā visas novelk krekliņus un divas no meitenēm arī krūšturus, vēl pēc brīža nokrīt arī biksītes.

Uzdevuma otrā daļa — kailajām meitenēm jānovelk uz krēsliem stāvošo vīriešu bikses, aizklājot dzimumlocekli ar baltu papīra lapu. Arī tas, protams, nevienu nesamulsina, uzdevums tiek veikts godam (viena no meitenēm gan nejauši nomet papīra lapiņu zemē, atstājot nabaga (varbūt arī — otrādi) vīrieti kailu zem vidukļa). Uzvarētājpāris balvā saņem kokteiļus no bāra.

Kā nākošā atrakcija klātesošajiem tiek piedāvāta turpat bārā nopērkamo vibratoru kolekcija, no kuriem interesantākie eksemplāri man šķita vibrators, ko vienlaicīgi iespējams lietot gan vagināli, gan anāli, kā arī milzīgi vibratori gurķa un kukurūzas vālītes formā un izskatā, bet tā jau ir neliela atkāpe.

No pasākuma organizētāju puses tiek piedāvāts vēl viens erotisks striptīza šovs, jāpiebilst tiešām baudāms, kurā uzsvars likts ne tikai uz ķermeņa atkailināšanu, bet gan arī labu dejot prasmi viegli erotiskā noskaņā, kā arī konkurss, kurā trim pāriem jārāda, viņuprāt, erotiskākā poza seksam.

Pārējā laikā notiek diskotēka, kuras laikā dejotāji profesionāļu iesildīti nekautrējas atļauties arī nelielas vaļības pret saviem partneriem — redzams, kā vīriešu rokas paslīd partnerēm zem krekliņa, vai vienkārši uz krūtīm, pieskārieni partneres dibenam, sievietes draiskojoties attaisa vīrieša bikšu rāvējslēdzēju, kvēli skūpsti, pavedinošas sieviešu kustības un citas darbības ar erotisku pieskaņu.

Taču cik stāstījuši zinātāji, tā vēl nebūt nav vakara kulminācija, daudz interesantākas esot ainiņas, kad kādas no apmeklētājām zem īsiem svārciņiem nav uzvilkušas biksītes vai arī turpat deju zālē pie galdiņa var redzēt kā sieviete izpilda vīrietim minetu. Aizliegts šajā klubā nav nekas, tai pat laikā arī pret pašu gribu neviens tev nevar piespiest kaut ko darīt.

Vērojot dejotājus, mēģinu izsecināt, kuri no redzamajiem pāriem dosies uz vakara intīmāko noslēguma daļu pirtī, jo pēc pasākuma programmas, vienpadsmitos vakarā administratore Una aicina visus interesentus doties līdzi uz pirti, kas atrodas turpat Matīsa ielā — pretī Bērnu pasaulei, pārējie var palikt turpat klubā un dejot līdz rīta gaismai, bet kā izrādās tieši pirtī notiek viss aizraujošākais!

Raksta turpinājumu lasiet 19. marta laikrakstā “Vakara Ziņas”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!