Foto: AFP/Scanpix
Kāda Nigērijas iedzīvotāja izraidījusi no mājas savu homoseksuāli orientēto kaķi.

Kā vēsta ārvalstu mediji, kāda nigēriete piecus gadus rūpējusies par kaķi Bulli. Viņa ārvalstu medijiem atklājusi, ka laika gaitā pamanījusi dīvainības sava dzīvnieciņa uzvedībā.

Tā, piemēram, kaķis saimniecei nezināmu iemeslu dēļ ignorējis pretējā dzimuma pārstāves, neraugoties uz visām saimnieces pūlēm. Tiesa, viņš pievērsis uzmanību citiem kaķiem - runčiem.

Pēc pāraudzināšanas mēģinājumiem saimniece padevusies un padzinusi "nepareizi" orientēto Bulli. "Viņš [kaķis] vienmēr demonstrē nedabisku seksuālo uzvedību, koķetē ar citiem runčiem, neievēro kaķenes, kuras dzīvo mūsu rajonā," teikusi Buļļa saimniece.

Notikušais piesaistījis vietējo varasiestāžu uzmanību. Amatpersonas sievietes kaimiņiem vaicājušas, vai tiešām Bullis varētu būt seksuālo minoritāšu sarakstā.

Sievietes kaimiņi kā pierādījumu runča saimnieces teiktajam norādījuši - Bullis piedzimis ar īpatnēju kažoka krāsu, kas nav nodota no paaudzes paaudzē citam kaķim. Visticamāk, viņš nav heteroseksuāls un nevar turpināt dzimtu.

Šajā lietā iesaistījusies arī kaķa bijusī saimniece. Viņa teikusi: "Šī kaķa darbības tiešām ir pretrunā ar dabas likumiem. Es viņu patriecu, jo neviens nav ieinteresēts kaķa - geja uzturēšanā. Es nezinu, kā ar viņu apieties turpmāk."

Žurnālistiem tāpat kļuvis zināms, ka vēl neviens no vietējiem iedzīvotājiem nav izrādījis vēlēšanos pieņemt klaiņojošo dzīvnieciņu.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Bulli var dēvēt par pirmo kaķi, kurš publiski nosaukts par homoseksuāli, taču viņš nebūt nav pirmais patriektais mājdzīvnieks gejs - pērn kāds ASV iedzīvotājs atstājis savu suni patversmē, jo viņam radušās aizdomas, ka suns ir homoseksuāls. Par laimi šim dzīvnieciņam jau pēc dažām patversmē pavadītām stundām pieteicies jauns saimnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!