Pamatīga sniegputeņa laikā uz Tallinas-Tartu lielceļa netālu no Igaunijas galvaspilsētas sadūrušās aptuveni 12 automašīnas un tas ir Igaunijas vēsturē lielākais ceļu satiksmes negadījums, ziņo "Äripäev Online".
Policijas pārstāvis Hariss Pūseps informēja, ka uz notikuma vietu devusies policijas vienība, un vēl nav precīzi zināms, cik automašīnas iesaistītas negadījumā.

Atsaucoties uz Glābšanas dienesta pārstāvi Rainu Porsu, "Postimees Online" informē, ka sākotnēji sadūrušies desmit automobiļi, kā rezultātā vieglus ievainojumus guvuši divi cilvēki. Taču drīz pēc tam līdzās negadījuma vietai saskrējušās vēl divas automašīnas.

"Stāvoklis uz ceļa šobrīd ir ļoti slikts," piebilda Porss.

"Äripäev Online" pavēstīja, ka snigšana Tallinā ievērojami sarežģījusi braukšanas apstākļus. Lai arī pilsētā strādā visas pieejamās sniega tīrīšanas mašīnas, ielas joprojām ir piesnigušas un slidenas, bet redzamība slikta. Pilsētas sabiedriskais transports kursē ar nokavēšanos.

Tallinas lidostas pārstāvis pavēstīja, ka līdz šim visi lidojumi notikuši saskaņā ar grafiku, un paredzams, ka arī lidmašīna ar Turīnas Olimpiskajās spēlēs divas zelta medaļas izcīnījušo Kristinu Šmigunu un viņas komandu Tallinā ieradīsies laikus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!