Trešās un izšķirošās debates risināsies Arizonā, un iespējams, ka tieši šīs sarunas iznākums liks vēlētājiem izvēlēties balsot par vienu vai otru kandidātu, kuru reitingi pagaidām ir ļoti līdzīgi, ziņo ārvalstu prese.

Bušs jau ir paziņojis, ka šajās sarunās viņš mēģinās uzsvērt Kerija ekonomikas liberālo nostāju. “Jau iepriekšējās debatēs skaidri varēja redzēt atšķirības starp mani un Keriju, sākot no uzskatiem par darbavietām, nodokļiem un veselības aprūpi, beidzot ar terorismu un karu Irākā,” Bušs teicis kādā priekšvēlēšanu kampaņas runā.

Kandidāts uz viceprezidenta amatu Džons Edvardss ar saviem izteikumiem arī uzkurina spriedzi, raksta Euronews. “Pašreizējais prezidents nevar uzlabot situāciju ne Irākā, ne mūsu valsts ekonomikā un veselības aprūpē, jo viņš vienkārši nespēj saskatīt problēmas,” Edvardss teicis kādā no savām runām.

Debates ir ļāvušas Kerijam iegūt daudzu vēlētāju atbalstu – pēc nesen veiktu aptauju datiem gan Kerijam, gan Bušam pieder aptuveni 45% vēlētāju atbalsts, atlikušie vēlētāji nevarēja nosaukt sev tīkamāko kandidātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!