Skotu aktieris Šons Konerijs paziņojis, ka zaudējis nevainību astoņu gadu vecumā. Tas esot noticis 1939.gadā, un 70 gadus vecais ilggadējais seksa simbols no šīs savas dzīves īsās epizodes neko neatceroties. Taču Konerijs apgalvo, ka jau pamatskolā bijis neatvairāms meiteņu elks.
"Man toreiz bija astoņi gadi," stāsta aktieris. "Es vairs neatceros, kā un ar ko tas notika. Es tikai zinu, ka to izdarīju."

Savukārt Oskara balvu ieguvušais kinoveterāns Maikls Keins par saviem piedzīvojumiem saka: "Man bija 15 gadi, un mēs to darījām parkā. Viņa bija daudz vecāka par mani. Tas bija brīnišķīgi, taču nākamā reize bija tikai divus gadus vēlāk."

Arī popdīva Madonna no nevainības šķīrusies 15 gadu vecumā, un viņas pirmā vīrieša vārds bijis Rasels. "Es biju ļoti ziņkārīga un nebiju vīlusies. Taču doma, ka pirmais vīrietis, ar kuru pārgulēju, bija precējies un bērnu tēvs, mani patiesi nomoka," atzīst Madonna.

Meiteņu grupas "Spice Girls" dalībniece Mela C. pirmo reizi ar seksu nodarbojusies 16 gadu vecumā. Ar savu draugu viņa to darījusi gultā, kurā parasti gulējusi kopā ar savu brāli.

Taču Šēra no nevainības šķīrusies jau 14 gadu vecumā. Kad tas bijis padarīts, viņa savam partnerim teikusi: "Tagad ej mājās un ar mani vairs nerunā." Viņas nākamais draugs bijis 33 gadus vecs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!